Vandscooterbevis KBH

Speedbådskolen I/S

Tag dit vandscooterbevis i København!

Går du og overvejer at tage et vandscooterbevis i København, eller på en af vores andre lokationer? Så kan du med glæde tilmelde dig vores skønne kursus, med online undervisningsmateriale og fagkyndige undervisere. Hos os kan du få action og din valuta for pengene. Selve vores kursus vare kun en dag.

Vi holder vores hold på et minimum af deltagere, så vi kan sørge for at du får den rigtige undervisning! På den måde har du også mulighed for at stille massere af spørgsmål til vores undervisere, inden prøven skal tages.

Hvis du ønsker at tilmelde dig en af vores kurser, så kan du med fordel ringe til os på: (+45) 28 89 70 47, eller tilmelde dig via kontaktformularen nedenunder.

Vi tilbyder vores vandscooterbevis i København, Middelfart, Svendborg & Århus.

Få dig et vandscooterbevis i København!

Som så meget andet så er det lovpligtigt at eje et vandscooterbevis hvis man befinder sig på en vandscooter i det danske og udlandske farvand. Dette er ligegyldigt om du ejer den gælde vandscooter eller om du lejer den. Når du ejer et bevis, vil du med sikkerhed have kendskab til både sejlads og fartøj, da du under kursuset lære alt der er relevant! Du vil modtage dit bevis, lige så snart din teoretiske og praksis prøve er bestået hos os. Du har mulighed for at benytte dig af dit vandscooter bevis, både her i Danmark og udlandet.

Hvordan får jeg et vandscooterbevis i København?

Ved tilmelding til et vandscooterbevis i København, vil du få adgang til vores online undervisningsmateriale, sådan så du har mulighed for at klargøre dig op til selve kursuset, i dit tempo!

Du skal have gennemgået undervisningsmaterialet inden selve kursus dagen. Under selve kursuset vil der være rig mulighed for at gennemgå materialet med vores erfarne undervisere. Inden det er tid til teoriprøven og den praktiske prøve!

Dagen afsluttes dermed med en prøve på vandet, hvori du kan bevise alt det du har lært! Ved prøven skal du blandt andet vise kendskab til søvejsreglerne, demonstrere sejlads ved både lav og høj fart. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage i kurset.

Vil du have dit helt eget vandscooterbevis? Så ring til os på (+45) 28 89 70 47. Vi lover, at det bliver en sjov og lærerig dag!

Find din nærmeste speedbådsskole her: Århus, Middelfart, Svendborg eller København.

Kontaktinfo

Speedbådskolen
Kattesundet 1B, 2.tv, 5700 Svendborg
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk

Kontakt os

[forminator_form id="66"]
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk
Tilmeld dig her