Vandscooterbevis AAR

Speedbådskolen I/S

Tag dit vandscooterbevis i Århus!

Går du og overvejer at tage et vandscooterbevis i Århus? Hos os kan du få action for pengene, med et kursus der kun vare en dag! Med både teori og praksis, vil du hurtigt være klar til vandet.

Vores hold bliver holdt nede på et minimum af deltagere, netop for at kunne give vores kurister den rigtige mængde tid sammen med den erfarne underviser.

Hvis du ønsker at tilmelde dig en af vores kurser, så kan du med fordel ringe til os på: (+45) 28 89 70 47, eller tilmelde dig via kontaktformularen nedenunder.

Vi tilbyder vores vandscooterbevis i København, Middelfart, Svendborg & Århus.

Et vandscooterbevis i Århus – hvorfor?

Det er et lovkrav at eje et vandscooterbevis, når du sejler med vandscooter på de danske farvande. Dette er ligegyldigt om du ejer den gælde vandscooter eller om du lejer den. Når du ejer et vandscooterbevis, vil du med sikkerhed have kendskab til både sejlads og fartøj. Du vil modtage dit bevis, lige så snart din teoretiske og praksis prøve er bestået hos os. Du har mulighed for at benytte dig af dit vandscooter bevis, både her i Danmark og udlandet.

Hvordan får jeg et vandscooterbevis i Århus?

Ved tilmelding af en af vores kurser vil du automatisk få adgang til vores online læringsportal med undervisningsmateriale. På denne måde har du rig mulighed for at lære i den tid det tager dig, og i dine valgte områder. Du skal have gennemgået undervisningsmaterialet inden selve kursus dagen. Under selve kursuset vil der være rig mulighed for at gennemgå materialet med vores erfarne undervisere. Inden det er tid til teoriprøven og den praktiske prøve!

Dagen afsluttes dermed med en prøve på vandet, hvori du kan bevise alt det du har lært! Ved prøven skal du blandt andet vise kendskab til søvejsreglerne, demonstrere sejlads ved både lav og høj fart. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage i kurset.

Vil du have dit helt eget vandscooterbevis? Så ring til os på (+45) 28 89 70 47. Vi lover, at det bliver en sjov og lærerig dag!

Find din nærmeste speedbådsskole her: Århus, Middelfart, Svendborg eller København.

Kontaktinfo

Speedbådskolen
Kattesundet 1B, 2.tv, 5700 Svendborg
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk

Kontakt os

[forminator_form id="66"]
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk
Tilmeld dig her