Vandscooterbevis

Speedbådskolen I/S

Tag dit vandscooterbevis nemt og hurtigt hos Speedbaadskolen!

Vil du have action for alle pengene? Og elsker du vand og fart? Så er et vandscooterbevis lige noget for dig! Hos Speedbådskolen kan du tage dit vandscooterbevis på kun én dag, og du bliver godt klædt på i både teori og praksis. For at holde kursustiden på et minimum kører vi altid med små hold, hvor du og dine medkursister undervises af en erfaren underviser. Læs med her og få mere at vide om vandscooterbeviset.

Ønsker du at tilmelde dig et kursus? Så er du velkommen til at ringe til os på (+45) 28 89 70 47.

Hvorfor skal jeg have et vandscooterbevis?

Du skal have et vandscooterbevis, når du sejler med vandscooter. Det er et lovmæssigt krav – uanset, om du ejer eller lejer en vandscooter. Med et vandscooterbevis er der sikkerhed for, at du som fører har det nødvendige kendskab til både sejlads og fartøj. Vandscooter beviset udstedes – efter bestået prøve hos os – og du kan både bruge det her i Danmark og i udlandet.

Hvordan får jeg et vandscooterbevis?

Når du tilmelder dig et vandscooter-kursus hos Speedbådskolen, får du adgang til vores online-undervisningsmateriale hvor du får rig mulighed for at kigge igennem inden selve kursusdagen. På kurset vil underviseren starte med at gennemgå teorien, hvor du også får mulighed for at stille spørgsmål. Herefter er det tid til at suse afsted på vandet! Alle vores undervisere er yderst erfarne og vores vandscootere er nye og driftssikre.

Efter at have gennemgået teorien og have været en tur på vandet, afsluttes dagen med en prøve. Denne skal bestås for at erhverve sig vandscooterbeviset. Ved prøven skal du blandt andet vise kendskab til søvejsreglerne, demonstrere sejlads ved både lav og høj fart. Du skal være fyldt 15 år for at deltage i kurset.

Vil du have dit helt eget vandscooterbevis? Så ring til os på (+45) 28 89 70 47. Vi lover, at det bliver en sjov og lærerig dag!

Find din nærmeste speedbådsskole her: Århus, Middelfart, Svendborg eller København..

Kontaktinfo

Speedbådskolen
Kattesundet 1B, 2.tv, 5700 Svendborg
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk

Kontakt os

[forminator_form id="66"]
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk
Tilmeld dig her