Speedbådskort

Speedbådskort

Med et speedbådskort fra Speedbådskolen er du klædt ordentligt på! Med kurser i hele landet, har du nemt ved at finde en lokation tæt på dig. Sæt dig blot godt til rette derhjemme, find popcornene frem, og se vores undervisningsmateriale igennem.

 

På kursusdagen bliver det hele gennemgået, så du er klædt på til prøven. Du skal ligeledes ud og sejle med vores dygtige instruktører, som tager dig igennem øvelserne på vandet. Dagen sluttes af med en prøve afholdt af en af søfartsstyrrelsens bemyndigede censorer. Vi tilbyder selvfølgelig beståelsesgaranti – så ingen grund til at skulle være nervøs!

 

For at deltage på et kursus skal du blot være fyldt 16. Uanset om du har sejlet før eller ej, kan du roligt deltage. Der kræves nemlig ingen tidligere erfaring for at kunne erhverve sig et speedbådskort.

 

Med et speedbådskort kan du roligt tage din familie eller venner med ud og sejle. Husk blot dit kort, og redningsveste til alle mand. Du må sejle både på op til 15 meter, uden at skulle bekymre dig om ordensmagten. Ligeledes må du sejle i det meste af Europa med det danske speedbådskort.

 

Uanset om du er fra jylland, fyn eller sjælland, har vi en lokation nær dig. I jylland har vi Århus, på fyn har vi både Middelfart og Svendborg, og på Sjælland har vi selvfølgelig København. Alle disse steder tilbyder vi både speedbådskort og duelighedsbevis