Speedbådskørekort

Tag dit speedbådskørekort på rekordtid her!

Hvis du tilmelder dig til et kursus hos Speedbådskolen kan du faktisk have dit eget speedbådskørt inden for én dag! Du finder os i både Århus, Middelfart, Svendborg og København, og vores kurser er intensive endagskurser, hvor vi både kommer omkring teori og praksis – alt sammen sluttes af med en prøve. Efter bestået kursus får du dit eget midlertidige speedbådskørekort, så du er sejlklar samme dag, du består. Det officielle speedbådscertifikat produceres af Søfartsstyrelsen og sendes efterfølgende med posten.

Forbered dig til speedbådskørekort hjemmefra

Ved tilmelding til vores kursus får du adgang til vores materiale online, så du kan forberede dig hjemme i ro og mag. Vores kursus materiale består primært af videoer, som både er lærerige og nemme at tilegne sig. På denne måde er du godt klædt på og forberedt til kursus dagen. På selve kurset gennemgås teorien fra A-Z, så du har det bedst mulige udgangspunkt for at bestå den endelige prøve. Den praktiske sejlads foregår i vores undervisningsbåde, hvor du bliver ført igennem øvelserne på pædagogisk vis. Selvfølgelig også med dig selv bag rattet!

Dagen sluttes af med en test, som skal bestås, før vi kan udstede dit nye speedbådskørekort.

Speedbådskørekortet kan erhverves som 16+ årig, uden nogen krav om tidligere sejlerfaring. Rigtig mange af dem der tilmelder sig, har aldrig sejlet før – dette betyder intet! At sejle er sjovt og nemt at lære.

Erfaren eller ej – et speedbådskørekort er altid en god idé

Uanset om du er en erfaren sejler eller nybegynder – eller hvad enten den båd du skal sejle kræver et speedbådskørekort eller ej, anbefaler vi, at du får et speedbådskørekort. Alle bør kende reglerne til søs for at undgå eventuelle faresituationer, eller problemer med ordensmagten. Bøden uden speedbådskørekort er 3000 kr. første gang, og stiger efterfølgende for hver gang man stoppes. Stoppes man tre gange uden speedbådskørekort, bliver båden beslaglagt.

Tilmeld dig og gør en god investering!

Find din nærmeste speedbådsskole her: MiddelfartSvendborgKøbenhavn eller Århus.

speedbådskørekort
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk