Speedbådskørekort

Speedbådskørekort

Inden for en uge kan du have dit helt eget speedbådskørekort! Tilmeld dig et af vores mange kurser i enten Århus, Middelfart, Svendborg eller København. Vores kurser er intensive endagskurser – selvfølgelig med beståelsesgaranti. Efter bestået kursus, står du med dit eget midlertidige speedbådskørekort – det rigtige produceres af søfartsstyrelsen og sendes efterfølgende med posten.

 

Ved tilmelding til vores kurser, har du mulighed for at gennemse vores materiale i ro og mag. Du kan sætte dig til rette hjemme i sofaen, og trykke play på vores forskellige undervisningsvideoer. På kursusdagen gennemgåes teorien fra a-z, således at du er helt klar til søfartsstyrelsens prøvekrav. Den praktiske sejlads foregår i vores undervisningsbåde, hvor du bliver ført igennem øvelserne på pædagogisk vis. Selvfølgelig også med dig selv bag rattet!

 

Speedbådskørekortet kan erhverves som 16+ årig, uden nogen krav om tidligere sejlerfaring. Rigtig mange af dem der tilmelder sig, har aldrig sejlet før – dette betyder intet! At sejle er sjovt og nemt at lære.

 

Uanset om du skal sejle i en båd der kræver speedbådscertifikat eller ej, anbefaler vi et speedbådskørekort. Alle bør kende reglerne til søs for at undgå eventuelle faresituationer, eller problemer med ordensmagten. Bøden uden speedbådskørekort er 3000 kr første gang, og stiger efterfølgende for hver gang man stoppes. Stoppes man 3 gange uden speedbådskørekort, bliver båden beslaglagt. Tilmeld dig og gør en god investering!