Middelfart

Speedbådskolen I/S

Speedbådskørekort Middelfart

Vil du opleve den frihed, der er at sejle i egen båd? Og vil du have vind i håret og masser af frisk luft? Hos Speedbådskolen kan du tage dit speedbådskørekort i Middelfart på blot én enkelt dag!

Få alle fordelene og bliv sejlklar på én dag!

På kurset bliver du grundigt klædt på i teori og praksis til at begå dig på vandet, og vi kører altid med små hold, så du får mest muligt ud af kurset. Vil du have et professionelt kursus og være sejlklar på kun én dag? Så skal du tage dit speedbådskørekort i Middelfart, hos os!

Du kan se vores ledige kurser her, og hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på (+45) 28 89 70 47 eller at udfylde kontaktformularen her på siden.

Tag et kursus m. speedbådskørekort i Middelfart

Hos Speedbådskolen gør vi dig sejlklar på rekordtid. Vores dygtige undervisere har mange års erfaring inden for både sejlads og undervisning, hvor vi som en ekstra fordel kan tilbyde beståelsesgaranti for vores kursister. Vi kan sammensætte et attraktivt kursusprogram, der giver dig de nødvendige færdigheder til at navigere på vandet og betjene en speedbåd.

Der er masser af gode grunde til at vælge et kursus hos Speedbådskolen:

  • Online video materiale
  • Prisgaranti på alle kurser
  • Erfarne undervisere
  • Effektivt kursus
  • Intensive kurser
  • Kurser nær dig
  • Små hold
  • Beståelsesgaranti på alle kurser

Mangler du et duelighedsbevis ved siden af dit speedbådskørekort i Middelfart? Så læs mere her.

Med kurser i både Middelfart og Svendborg dækker vi hele Fyn.

1 dags certifikat på speedbådskørekort i Middelfart

Med vores professionelle kursus kan du tage dit speedbådskørekort i Middelfart, på Fyn på kun 1 dag; hvor både teori, sejlads og prøve afholdes samme dag. Du skal blot gennemgå kursus materialet hjemmefra, og den gennemgås naturligvis ved kursus start. Herefter skal du med en dygtig instruktør med ud og sejle. Sejladsen foregår i lækre, moderne både, så du kan godt glæde dig til en fed dag!

Speedbådskørekort i Middelfart? Se vores ledige kurser her eller ring til os på (+45) 28 89 70 47.

FAQ omkring speedbådskørekort i Middelfart

Her finder du ofte stillede spørgsmål i forbindelse med speedbådskørekort i Middelfart.

Hvor tager man speedbådskørekort i Middelfart

Hos Speedbådskolen tilbyder vi kurser med beståelsesgaranti i 4 byer bl.a. Middelfart. Med til speedbådskurset hører online videomateriale, prisgaranti og du får undervisning af erfarne undervisere. Vi afholder kurset i Middelfart over blot en dag så du er hurtigt sejlende.

Hvor kan man tage speedbådskørekort?

Speedbådsskolen tilbyder kurser i fire byer heriblandt Middelfart. Alle sammen fine havnebyer der giver de bedste forudsætninger for at lære af navigere og styre en speedbåd korrekt. Speedbådskolen tilbyder et professionelt og intensivt kursus så du bliver godt sejlende i en fart.

Hvad skal man kunne for at få speedbådskørekort?

Som udgangspunkt skal man ikke kunne noget forud for kursusstart. Undervejs i speedbådskurset lærer du de gældende søfartsregler, samt øvelser som mandoverbord og de basale knob du har brug for på en båd. Hos Speedbådskolen får du kursusmateriale i forvejen, så du hurtigt er klar til den praktiske prøve.

Skal jeg have speedbådskørekort eller duelighedsbevis?

Et duelighedsbevis er til dig, der allerede har taget et speedbådskørekort og som gerne vil have mere dybdegående viden omkring teori og håndtering af søkort ved sejlads. Ved duelighedsbevis får lov at arbejde med søkort, lineal, vinkel-lineal, passer m.m.

Kontaktinfo

Speedbådskolen
Kattesundet 1B, 2.tv, 5700 Svendborg
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk

Kontakt os

[forminator_form id="66"]
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk
Tilmeld dig her