København

Speedbådskolen I/S

Speedbådskørekort København

Få vind i håret og masser af frisk luft under vingerne med dit eget speedbådskørekort i København! Hos Speedbådskolen tilbyder vi effektive samt professionelle kurser, der kan tages på blot én enkelt dag – endda med prisgaranti.

På kurset kommer du omkring både det praktiske og teoretiske i forbindelse med motorbådssejlads, så du er godt klædt på, når du på egen hånd suser afsted henover vandet. Læs mere om, hvordan kurset er bygget op og alle fordelene her på siden.

Spar både tid og penge hos Speedbådskolen

Er du allerede nysgerrig på at tage et speedbådskørekort i København hos os? Så er du meget velkommen til at ringe til os på (+45) 28 89 70 47. Du kan også se alle ledige kurser lige her.

Hvorfor tage speedbådskørekort i København?

Siden 2000 har det været et lovkrav om at tage et motorbådskørekort lovligt for at kunne sejle planende både på under 15 meter. Du skal være fyldt 15 år for at tage et speedbådskørekort i København hos os, og vi stiller ingen krav om tidligere sejlererfaring – den får du her!

Sørg for at du færdes sikkert og trygt på vandet

Uanset om din nuværende eller fremtidige båd kræver et speedbådskørekort, anbefaler vi, at du erhverver dig et. Hvis alle sejlere kender reglerne og ved, hvordan man skal agere, kan alle på vandet færdes sikkert og trygt.

Når du har erhvervet dig et speedbådskørekort er du klar til at sejle på de danske farvande – ja, faktisk kan du sejle og leje speedbåde i hele verden.

Mangler du et duelighedsbevis, sammen med et speedbådskørekort i København? Så læs mere om duelighedsbevis her.

Speedbådskørekort København, Sjælland

Når du vælger at tage dit speedbådscertifikat hos Speedbådskolen kan du se frem til et effektivt kursus, hvor både den teoretiske og praktiske del er samlet på én enkelt dag. Dagen afsluttes med en prøve. Når denne er bestået er du sejlklar på egen hånd. Ved tilmelding får du adgang til vores online-materiale, så du kan forberede det teoretiske inden kursusdagen.

Er det tid til at tage et speedbådskørekort i København hos? Se alle ledige kurser her. Vi glæder os til at se dig!

Kontaktinfo

Speedbådskolen
Kattesundet 1B, 2.tv, 5700 Svendborg
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk

Kontakt os

[forminator_form id="66"]
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk
Tilmeld dig her