Århus

Speedbådskolen I/S

Speedbådskørekort Århus

Vil du have mere tid til dig selv? Eller drømmer du om kvalitetstid med familien? Med et speedbådskørekort får du masser af oplevelser, frisk luft og frihed med i købet. Speedbådskolen tilbyder effektive og professionelle kurser for alle som er interesserede i at lære at sejle. Du kan tage dit speedbådscertifikat / speedbådskørekort i Århus, og vi har kunder fra hele Jylland. Her kan du være sejlklar på blot én dag, hvor vi både kommer godt omkring motorbådssejlads i teori og praksis. Speedbådskørekort i Århus? Læs med her og bliv klogere på vores kursus.

Har du spørgsmål, er du naturligvis også velkommen til at ringe til os på (+45) 28 89 70 47. Du kan se ledige kurser her.

Speedbådscertifikat til et speedbådskørekort i Århus på kun én dag

Når du tilmelder dig et kursus hos os kan du glæde dig over at blive sejlklar på kun én enkelt dag. Vi har nemlig sammensat et effektivt og intensivt program, der klæder dig grundigt på til dit nye fritidsliv på vandet. Dagen starter med en gennemgang af det teoretiske stof – som vi anbefaler, at du læser igennem hjemmefra. Her er der desuden rig mulighed for at stille vores erfarne undervisere spørgsmål, ligesom der også er mulighed for at få uddybet områder inden for motorbådssejlads.

Efter teori-delen er det tid til at prøve kræfter med motorbåden på vandet. Vores både er nye og lækre, og vores undervisere har flere års erfaring med sejlads. Her vil der blive gennemgået forskellige øvelser såsom mand over bord (MOB), aflæsning af kompas, hurtigstop og tillægning. Dagen sluttes af med en prøve, og når den er bestået, er du certificeret til at sejle en speedbåd og får dit speedbådscertifikat.

Duelighedsbevis? Læs mere her.

Speedbådskørekort i Århus, Jylland med prisgaranti!

Der er flere fordele ved at tage et speedbådskørekort i Århus hos Speedbådskolen. Udover, at du bliver sejlklar på én enkelt dag, kan du også glæde dig over en yderst attraktiv pris – faktisk har vi prisgaranti. Det behøver altså ikke at være særligt dyrt at blive klædt på til sin nye hobby.

Ofte stillede spørgsmål om speedbådscertifikat i Århus

Her finder du de spørgsmål vi ofte møder når det kommer til at tage speedbådskørekort i Århus.

Hvor tager man speedbådskørekort i Århus

Hos Speedbådskolen tilbyder vi kurser med beståelsesgaranti i 4 byer bl.a. Århus. Med til speedbådskurset hører online videomateriale, prisgaranti og du får undervisning af erfarne undervisere. Vi afholder kurset i Århus over blot én dag så du er hurtigt sejlende.

Hvor kan man tage speedbådskørekort?

Speedbådsskolen tilbyder lynkursus til speedbåd i Århus. En fin havnebyer der giver de bedste forudsætninger for at lære af navigere og styre en speedbåd korrekt. Speedbådsskolen tilbyder et professionelt og intensivt kursus så du bliver godt sejlende i en fart.

Hvad skal man kunne for at få speedbådskørekort?

Når man tager speedbådskørekort eller speedbådscertifikat kræver det ikke de store forudsætninger inden kursusstart. Du vil undervejs i speedbådskurset lærer de gældende søfartsregler, og træne øvelser såsom mandoverbord og de basale knob man bruger på en båd. Hos Speedbådskolen får du kursusmateriale i forvejen, så du hurtigt er klar til den praktiske prøve.

Skal jeg have speedbådskørekort eller duelighedsbevis?

Duelighedsbeviset er for dig, der allerede har taget et speedbådskørekort, men som gerne vil have en dybere viden omkring teori og håndtering af søkort ved sejlads. Ved duelighedsbevis får lov at arbejde med søkort, lineal, vinkel-lineal, passer m.m.

Kontaktinfo

Speedbådskolen
Kattesundet 1B, 2.tv, 5700 Svendborg
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk

Kontakt os

[forminator_form id="66"]
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk
Tilmeld dig her