Speedbådscertifikat

Speedbådscertifikat

Tag dit speedbådscertifikat hos Speedbådskolen og vær snart sejlklar! Tilmeld dig et kursus efter eget valg, og hav dit midlertidige speedbådscertifikat efter endt kursus. Sæt dig blot til rette hjemme i sofaen og se vores undervisningsvideoer igennem.

 

Kom på dagen og få hele teorien gennemgået. Kom herefter ud og sejle med vores dygtige instruktører, som tager dig igennem øvelserne på vandet. Dagen sluttes af med en prøve afholdt af en af søfartsstyrrelsens bemyndigede censorer. Vi tilbyder selvfølgelig beståelsesgaranti – speedbådscertifikatet er så godt som dit!

 

Du skal blot være fyldt 16 år for at kunne tilmelde dig. Det kræver ingen tidligere sejlerfaring for at kunne erhverve sig et speedbådscertifikat. Uanset hvilket niveau du er på, garanterer vi, at du nok skal kunne være med hele vejen!

 

Uanset hvilket sejlbart fartøj du sejler eller skal sejle i, anbefaler vi altid et speedbådscertifikat. Både ordensmagten og andre lystsejlere ser gerne, at alle har kendskab til de gældende regler til søs. Og så skal det lige nævnes at bøden for at sejle uden speedbådscertifikat er på 3000 kr – vel og mærket første gang du bliver stoppet.

 

Du kan hos Speedbådskolen.dk erhverve dig et speedbådscertifikat i enten København, Århus, Middelfart eller Svedborg. Tjek vores kalender ud, for at finde en dato og en lokation der passer dig.