Speedbådsbevis

Med et speedbådsbevis fra speedbådskolen har du ikke brug for andet! Det åbner op for timevis af sjov i alle planende faretøjer på under 15 meter. 2 eller 3 dagskurser hører fortiden til – hos speedbådskolen har du dit midlertidige speedbådsbevis i hånden efter endt kursus.

 

Undervisningsmaterialet kan du i ro og mag arbejde dig igennem hjemmefra. Sæt dig blot til rette, og lad vores undervisningsvideoer gøre dig klogere på den maritime teori.

 

Ikke nok med at teorien til speedbådsbeviset gennemgåes derhjemme, så får du endnu en omgang teori på dagen. Vores dygtige instruktører tager dig igennem det hele på en let og forståelig måde – så du ikke sidder med spørgsmål ved prøven.

 

Båden skal også prøves af – selvfølgelig med dig bag roret. Du bliver selvfølgelig først instrueret, men skal herefter selv prøve kræfter med de praktiske øvelser. Søfartsstyrelsen står for afholdelse af prøve, og sørger for censors fremmøde. Han skal blot tjekke, at teori og praktik stemmer overens med søfartsstyrelsens krav – hvilket de selvfølgelig gør! Efter prøven vil du have mulighed for at drage afsted med et midlertidigt speedbådsbevis.

 

For at kunne komme op til prøve skal du blot være fyldt 16. Tidligere sejlerfaring er ikke et krav, hvorfor du vil kunne deltage uanset niveau! Vores erfaring viser, at alle kan være med.

 

Speedbådsbeviset er et lovkrav, hvis du skal sejle planende både med ”sjove” motorer. Er du i tvivl om hvornår du skal have speedbådsbevis, tjek da her. (link til afsnittet om krav i forhold til motorstørrelse)

Du vælger selv, om det skal være Århus, Middelfart, Svendborg eller København du vil til. Alle steder kan man erhverve sig et speedbådsbevis eller duelighedsbevis.