Kursus materiale

Speedbådskolen I/S

Se vores kursus materiale

Hos Speedbådskolen.dk har vi mange års erfaring med undervisning til både speedbådskørekort og duelighedsbevis. Derfor har vi valgt at det skal være simpelt og nemt for kursisten at sætte sig ind i teorien. Skriftligt materiale kan være kedeligt og svært at komme igennem – hvorfor vi har valgt at lave undervisningsvideoer, så du nu kan sætte dig til rette derhjemme, og få den fornødne teori og øvelsesinstruktion gennemgået på en tydelig og pædagogisk vis.

Find din nærmeste speedbådsskole her: Århus, Middelfart, Svendborg eller København.

Speedbådskørekort

Når du tilmelder dig vores kursus via Speedbådsskolen.dk får du automatisk adgang til vores kursus materiale som ligger online, dermed kan du forberede dig i speedbåds teori lige hvor det passer dig! Om det er hjemme, på en café eller i en park.

Vores kursus materiale består primært af videoer, som både er lærerige og nemme at tilegne sig. På denne måde er du godt klædt på og forberedt til kursus- og teori dagen. Det eneste du skal huske er en højtaler eller et par høretelefoner så du altid kan høre teorien i videoerne.

På selve kurset gennemgås teorien fra A-Z, så du har det bedst mulige udgangspunkt for at bestå den endelige prøve. Den praktiske del af kursuset foregår i speedbådskolens undervisningsbåde, hvori du bliver ført igennem øvelserne på pædagogisk og nem måde. Hos os er der ingen grund til bekymring – du står altid bag rettet med en underviser bag dig!

Dagen afsluttes med en teoritest, som skal bestås, før vi kan udstede dit nye speedbådskørekort.

Læs mere om speedbådskørekort her!

Duelighedsbevis

Et duelighedsbevis til sejlads til dig som allerede har fået taget sit speedbådskørekort, og gerne ser at du får en mere dybdegående viden, når det kommer til teori og håndtering af et søkort.

Du kan tilmelde dig kurset til et duelighedsbevis i en af vores fire afdelinger, som du kan se på toppen af denne side. Ved tilmelding af duelighedsbevis får du adgang til vores lærerige online kursus materiale, som du kan gennemgå i dit helt eget tempo.

Fysisk tilstedeværelse er dog et krav. Ved duelighedsbevis skal du møde fysisk op to gange på kursus stedet – typisk med en uges mellemrum. I det mellemrum vil du få massere af muligheder for at f¨å det teoretiske på plads ved hjælp af kursus materialet.

På den første dag får du hele teorien og søkorts-navigationen gennemgået i samarbejde med en underviser, så intet er efterladt til din fantasi og du vil få muligheden for at få besvaret eventuelle spørgsmål. Du får lov at arbejde med søkort, lineal, vinkel-lineal, passer m.m.

Gangen efter, på kursus dag nummer 2, vil der først være en opsummering af den første kursus dag, efterfulgt af den endelige prøve. Denne afholdes af en af Søfartsstyrelsens bemyndigede censorer, som har til opgave at teste dig i den teoretisk og praktisk del.

Læs mere om duelighedsbevis her!

Vandscooterbevis

Når du tilmelder dig et vandscooter-kursus hos Speedbådskolen, får du også her adgang til vores online kursus materiale. På selve kurset vil underviseren starte med at gennemgå teorien, hvori du også får mulighed for at stille spørgsmål. Herefter er det tid til at suse afsted på vandet! Alle vores undervisere er yderst erfarne og vores vandscootere er nye og driftssikre.

Efter at have gennemgået teorien med vores undervisere og haft din tur på vandet, afsluttes dagen med en prøve. Prøven skal bestås for at modtage vandscooterbeviset!

Vil du vide mere om vandscooterbevis eller nogle af de andre beviser? Så tøv ikke med at kontakte os!

Kontaktinfo

Speedbådskolen
Kattesundet 1B, 2.tv, 5700 Svendborg
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk

Kontakt os

[forminator_form id="66"]
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk
Tilmeld dig her