Duelighedsbevis SVG

Speedbådskolen I/S

Få dit duelighedsbevis i Svendborg!

Mangler du et duelighedsbevis? Så kan du få det hos Speedbådsskolen i Svendborg. Her vil du få muligheden for en mere dybdegående teoretiske viden, som kan hjælpe dig når du er til havs. Hvis du sidder og mangler denne ekstra viden, så er et duelighedsbevis i Svendborg, lige noget for dig! Måske du er blevet mere nysgerrig på sejlads og den teoretiske viden bag dette? Denne længst kan blive udlignet ved at tage vores duelighedsbevis. Kurset vil strække sig i alt over 2 dage. Og dermed vil du være klædt godt på til at kunne bevæge dig til søs!

Hvis du er interesseret i at vide mere om selve kursuset, så læs mere herunder. Få muligheden for at blive klogere på hvad der skal til for at modtage beviset og gøre dig klar! Hvis du sidder inde med spørgsmål eller lysten til at tilmelde dig selve kursuset, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os direkte!

Teori og kursus i duelighedsbevis i Svendborg!

Et duelighedsbevis til sejlads eller speedbåd er lavet til dem der allerede har formået at tage et speedbådskørekort, men søger mere viden! Kursuset for et duelighedsbevis er lavet for at give kuristen en dybdegående forståelse for alt der har med sejlads at gøre. Netop for at kunne klæde dig bedst på til når du skal sejle! Vi har på nuværende tidspunkt 4 afdelinger hvori du har mulighed for at tilmelde dig vores kursus for duelighedsbevis. Ud over vores afdeling i Svendborg ligger vi også i Århus, Middelfart og København.

Når du tilmelder dig vores duelighedsbevis, får du automatisk tilgang til vores online undervisningsvideoer. Det positive ved disse lærerige videoer er at du kan gennemgå dem i dit eget personlige tempo.

Et duelighedsbevis i Svenborg – er vejen frem til god sejlads føring!

Ved dette kursus vil du modtage et bevis. For at kunne få beviset, har vi et standard krav på at du skal møde op fysisk, men dog kun 2 gange. Der skal gå cirka 1 uges mellemrum i mellem de 2 fysiske møde deltagelser. Både for at forberede dig selv og for at få din teori på plads inden den endelige test. Du har mulighed for at læse mere om selve duelighedsbeviset og kursuset her!

Hvem henvender vores duelighedsbevis i Svendborg sig til?

Et duelighedsbevis henvender sig ofte til folk, som er længselsfulde til en større viden når det kommer til den teoretiske og praktiske viden om at være til havs. Selve beviset giver både mere viden men også mere frihed til at bevæge sig på havet. Og dermed videregiver det også en større tryghed når man er på det store åbne hav.

Et duelighedsbevis videregiver ofte den lækre fordel at man kan få 10% på sin bådforsikring. Og med en bådforsikring kan du få muligheden for at besøge hele verden, fra hav til hav. Kontakt os og få mere viden om Søfartsstyrelsens duelighedsbevis og vores pris på dette.

Find din nærmeste speedbådsskole her: Århus, Middelfart, Svendborg eller København.

Kontaktinfo

Speedbådskolen
Kattesundet 1B, 2.tv, 5700 Svendborg
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk

Kontakt os

[forminator_form id="66"]
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk
Tilmeld dig her