Duelighedsbevis MD

Speedbådskolen I/S

Få dit duelighedsbevis i Middelfart!

Den teoretiske viden omkring et søkort, det at være til havs og hvordan man befinder sig på en speedbåd kan gøre en stor forskel! Hvis det lyder som noget for dig, så er et duelighedsbevis i Middelfart, stedet hvor du skal befinde dig! Måske du er blevet mere nysgerrig på sejlads? Denne kløe kan blive udlignet ved at tage vores duelighedsbevis. Kurset strækker sig over 2 dage, så du bliver klædt godt på til at kunne bevæge dig til søs!

Hvis du er interesseret i at vide mere, så læs mere herunder. Bliv dermed klogere på hvad der skal til for at tage vores duelighedsbevis. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål til beviset, eller hvis du ønsker at tilmelde dig vores kursus.

Få dit duelighedsbevis i Middelfart – få fart over feltet med en speedbåd!

Et duelighedsbevis til sejlads eller speedbåd er lavet til dig, der allerede har formået at få taget et speedbådskørekort. Kursuset er baseret på at modtageren af beviset skal opnå en dybere forståelse inden for blandt andet, søvejsregler, sø sikkerhed & brand og beskyttelse af havmiljøet mm. Vi har på nuværende tidspunkt 4 afdelinger hvori du har mulighed for at tilmelde dig vores kursus for duelighedsbevis. Ud over vores afdeling i Middelfart ligger de også i Århus, Svendborg og København.

Når du tilmelder dig vores duelighedsbevis, får du automatisk tilgang til vores online undervisningsvideoer. Det positive ved disse lærerige videoer er at du kan gennemgå dem i dit eget personlige tempo.

Ved vores kursus i duelighedsbevis, har vi et krav på at du skal møde op fysisk, men dog kun 2 gange. Vi anbefaler at der går cirka 1 uges mellemrum i mellem de fysiske fremmøder. Både for at forberede dig selv og for at få din teori på plads inden den endelige test. Du har mulighed for at læse mere om selve duelighedsbeviset og dets kursus her!

Hvem henvender vores duelighedsbevis i Middelfart sig til?

Et duelighedsbevis henvender sig ofte til folk, som er længselsfulde til en større viden når det kommer til den teoretiske og praktiske viden om at være til havs.

Vi ser ofte at dem der har et duelighedsbevis, har muligheden for ofte at modtage 10% på de fleste former for bådforsikringer. Som blandt andet kan give dig muligheden for at besøge hele verden fra din båd! Ring til os og forhør dig om Søfartsstyrelsens duelighedsbevis og pris.

Find din nærmeste speedbådsskole her: Middelfart Svendborg København eller Århus.

Kontaktinfo

Speedbådskolen
Kattesundet 1B, 2.tv, 5700 Svendborg
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk

Kontakt os

[forminator_form id="66"]
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk
Tilmeld dig her