Duelighedsbevis KBH

Speedbådskolen I/S

Få dit duelighedsbevis i København!

Få dit duelighedsbevis i København. Gå ikke på kompromis med din teoretiske og praktiske viden omkring sejlads mm. Hos os vil du have muligheden for at deltage i et kursus der vil give dig muligheden for en stor viden, der kan være med til at give dig skubbet til at sejle verden rundt. Eller måske bare tage en ferie via en båd! Så hvis du sidder derhjemme og mangler denne viden til at give dig muligheden og skubbet til dette, så kan du få dit duelighedsbevis i København hos Speedbådsskolen. Kursuset tager 2 dage i alt, og vi giver dig en grundig viden til at være klædt på til søs!

Læs mere herunder for at få mere af vide om vores kursus, og få muligheden for at blive klogere på hvad der skal til for at du kan modtage beviset og gøre dig klar! Hvis du sidder inde med spørgsmål eller lysten til at tilmelde dig selve kursuset, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os direkte!

Kursus med teori og praksis i duelighedsbevis i København!

Et duelighedsbevis til sejlads eller speedbåd er lavet til dem der allerede har taget et speedbådskørekort, men har lysten til at udvide sin viden! Vores kursus ift. duelighedsbeviset er blevet lavet for at give dig som kursist en dybere forståelse for alt der har med sejlads at gøre. Vi har på nuværende tidspunkt 4 afdelinger hvori du har mulighed for at tilmelde dig vores kursus for duelighedsbevis. Ud over vores afdeling i København ligger vi også i Århus, Middelfart og Svendborg.

Et duelighedsbevis i København – krav og muligheder!

Hos Speedbådsskolen i København giver vi dig adgang til lærerige undervisningsvideoer som findes online. Netop så du kan gennemgå al teori i dit eget tempo!

For at kunne modtage duelighedsbeviset har vi et alment krav på at du skal møde op fysisk 2 gange under kursus forløbet. Der skal gå cirka 1 uges mellemrum i mellem de 2 fysiske fremmøder. Du har mulighed for at læse mere om selve duelighedsbeviset og vores kursus her!

Hvem henvender vores duelighedsbevis i København sig til?

Et duelighedsbevis henvender sig ofte til folk, som længes efter en større viden når det kommer til sejlads viden. Selve beviset giver mere viden, både teoretisk men også i praksis. Så du er fri til at bevæge dig til havs.

Et duelighedsbevis giver ofte også en fordel i forhold til din personlige bådforsikring. Da men oftest set kan modtage en 10% rabat på de fleste bådforsikringer. Kontakt os og få mere viden om Søfartsstyrelsens duelighedsbevis og vores pris på dette.

Find din nærmeste speedbådsskole her: MiddelfartSvendborgKøbenhavn eller Århus.

Kontaktinfo

Speedbådskolen
Kattesundet 1B, 2.tv, 5700 Svendborg
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk

Kontakt os

[forminator_form id="66"]
(+45) 28 89 70 47
info@speedbaadskolen.dk
Tilmeld dig her