Duelighedsbevis

Tag dit duelighedsbevis over 2 dage hos Speedbådskolen og vær godt klædt på! Duelighedsbeviset er en opgradering af speedbådskørekortet. Det giver ikke lov til at sejle større både, men giver dig større viden indenfor både teorien og håndtering af søkort.

 

Tilmeld dig et af vores mange kursur rundt om i landet, og hav dit duelighedsbevis efter endt kursus. Sæt dig blot til rette derhjemme og lad hjernen fordøje vores lærerige undervisningsvideoer i dit helt eget tempo.

 

Kom på dagen og få hele teorien og søkorts-navigationen gennemgået. Du får lov at arbejde med søkort, lineal, vinkel-lineal, passer m.m. I løbet af dagen får du mulighed for at lave flere prøver fra tidligere eksaminer, som kan ruste dig til den endelige test. Når du sendes hjem efter første dag, får du tingene med hjem for at kunne udmærke dig i vandte rammer.

 

Næste gang vi ses, vil der først være en opsummering af sidste gang, efterfulgt af den endelige prøve. Denne afholdes af en af søfartsstyrrelsens bemyndigede censorer, som har til opgave at teste jer i den teoretisk og praktisk del. Vi tilbyder selvfølgelig beståelsesgaranti – duelighedsbevistet er så godt som dit!

 

For at kunne deltage, skal du blot være fyldt 16 år. Der kræves ingen sejlerfaring forud for dette kursus. Uanset hvilket niveau du er på, vil du kunne være med hele vejen!

 

Duelighedsbeviset henvender sig ofte til folk, som er sultne efter en større viden indenfor teoretisk og praktisk sejlads. Duelighedsbeviset giver ofte 10% rabat på bådforsikringer, og giver dig lov til at sejle i hele verden! Her kan især nævnes kanalerne ned gennem tyskland.

 

Duelighedsbevis kan, som også med speedbådskørekort, erhverves både i Svendborg, Århus, Middelfart og København.

 

OBS. Hvis ikke man har speedbådskørekort, vil dette kursus kun give et teoretisk duelighedsbevis. Man vil efterfølgende kunne tage speedbådscertifikat, og derefter modtaget det endelige duelighedsbevis. Det anbefales dog, at man starter med speedbådsbeviset.